Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Dés László koncert - Mi vagyunk a Grund!


Papp László Budapest Sportaréna

2018. december 29. 20:00

Dés László koncert
Mi vagyunk a Grund!

A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben.

Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, ami teljesen megváltoztatta a róla kialakított képet. Kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat. Koncertturnéjával hatalmas sikerrel járta körbe az országot.

Hamarosan megjelenik új lemeze vadonatúj dalaival, és ez ad alkalmat egy nagy, ősbemutató koncertre a Papp László Budapest Sportarénában 2018. december 29-én. A koncert címadója nem véletlenül a „Mi vagyunk a Grund!”. Ezen a nagyszabású előadáson az új dalok mellett sorra felcsendülnek Dés László musicaljeinek, A dzsungel könyve, a Sose halunk meg, a Valahol Európában és A Pál utcai fiúk népszerű számai. Ez utóbbi emblematikus dala a „Mi vagyunk a Grund!”. Erre az alkalomra vendégeket is hív a maestro, hogy minél hitelesebben szólaljanak meg a zenés játékok dalai.

És persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem, A vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, Nagy utazás, Legyen úgy. Természetesen ezen az estén is hallhatjuk Dés virtuóz és lírai szaxofonjátékát is. Dés László nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók. S hogy a hatás még teljesebb legyen, a dalok tolmácsolásában közreműködik a Budafoki Dohnányi Zenekar vonós együttese is. Nem mindennapi zenei élmény várható 2018. december 29-én az Arénában. Remélhetőleg a koncert végére mindnyájan úgy érezzük, hogy Mi vagyunk a Grund! Jegyek kaphatók: www.broadway.hu